Sigmund Freud Park

The tremendous difference between the orignally given to design pavilion and the dimension of the site, led to the idea of merging the two into a single project. Thus, the pavilion is being integrated in the landscape itself.

Using nature's lanscapes as a visual source of inspiration, a scripting based system was developed, that generates different surfaces intersecting eachother by going up and down, which creates the opportunity of creating spaces wherever the height is grater than three meters.Thus, the main pavillion arises right in front the Votiv Church.

Project team: Marius Cernica

mariuscernica_Picture1
mariuscernica_Picture2
mariuscernica_Picture3
mariuscernica_Picture4
mariuscernica_Picture5
mariuscernica_Picture6
mariuscernica_Picture7
mariuscernica_Picture8
mariuscernica_Picture9
mariuscernica_Picture10
mariuscernica_Picture11
mariuscernica_Picture12
mariuscernica_Picture13
mariuscernica_Picture14
mariuscernica_Picture15
mariuscernica_Picture16
mariuscernica_Picture17
mariuscernica_Picture18
mariuscernica_Picture20
mariuscernica_Picture19